Gemeenteleven

Onze missie is een gemeente te zijn die de liefde van Jezus uitstraalt, door te investeren in onze relaties met God, met elkaar en met de mensen om ons heen.

Wij geven onze missie vorm in de zondagse diensten en de groeigroepen. In de diensten vinden we het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en iets ervaart van Gods liefde. De groeigroepen zijn als het ware onze geestelijke huisgezinnen, waar mensen leren van elkaar te houden en elkaar leren vast te houden.

Als gemeente bestaan we uit veel losse schakels, mensen van diverse leeftijden, interesses en achtergronden. We zijn unieke schepselen, die via Jezus met elkaar verbonden zijn op een manier die ruimte schept om anderen op te nemen. Dit maakt de gemeente ook tot een heel bijzondere plek, juist door onze verschillen passen we niet automatisch in elkaar. Alleen wanneer we ons door Christus willen laten vormen lukt het om een stevig geheel te worden; een geheel waar altijd weer ruimte is om anderen op te nemen en hun eigen plek te geven.

We geloven ook dat het niet ophoudt bij onze gemeente, maar dat we een schakel zijn van de grote gemeente van Christus wereldwijd. Vandaar dat we ook betrokken zijn bij diverse activiteiten in Heerde en op andere plekken in de wereld.

Pagina Afbeelding Gemeenteleven